середу, 15 лютого 2017 р.

День добра!!!!!!!!!



Творіть добро і лихо не спочине.
                                                                   Творіть добро, бо має бути так —
                                                                   Якщо ти добра від душі людина —
                                                                   Добро добром повернеться хоч як...
17 лютого в сучасному світі, з причини високого ритму життя, ми зупиняємося на секундочку і подаруємо своє тепло іншій людині. Так, це День добра! Навіщо потрібен День добра?
Згідно з неофіційними даними, за останні кілька десятиліть люди почали, набагато гірше ставитися один до одного, ставлячи на перше місце свої власні інтереси, нехтуючи при цьому громадськи. Такий стан справ має вкрай негативний вплив на стан суспільства в цілому, і вимагає негайного вирішення даної ситуації. Саме для цих цілей, зовсім недавно було запроваджено міжнародний День добра, який поки ще залишається неофіційним. Враховуючи ці особливості, багато наших співвітчизників до сьогоднішнього дня не знають коли День добра. Коли почали відзначати День добра? Це свято, що отримав назву День добра, був вперше відсвяткований в 2012 році. Офіційною датою цього дня стало 17 лютого, але при цьому слід пам'ятати про те, що офіційний статус Дню добра поки ще не присвоєно.
Головними ініціаторами створення цього свята стали міжнародні благодійні організації. Основна ідея міжнародного Дня добра полягає в прояві добра «всім світом», незалежно від місця проживання, національності, громадянства, соціального статусу. В цей день, всі повинні об'єднати свої зусилля для того, щоб творити добро, відповідно до своїх можливостей. Багато вважають, що добро можна проявляти виключно у фінансовому еквіваленті, але насправді, на думку ініціаторів цього свята, часто добре слово може зробити набагато більше, ніж будь-які гроші. Крім того, організатори Дня добра закликають всіх активістів, а також людей, яким не байдуже чуже горе в цей день бути не просто чуйними і добрими, а добрими безкорисливо і безмежно. Це повинно принести користь не тільки тим, по відношенню до кого проявляється добро, але і тим, хто його робить. Крім цього, зроблені добрі вчинки повинні змусити замислитися тих, хто в повсякденному житті не схильний до хороших і добрих вчинків. Що важливо, для щирості, рекомендується проявляти ласкавість спонтанно, без будь-якої підготовки. 

Немає коментарів:

Дописати коментар